Eigen Makelij – Polyclose Special

Een familliebedijf met een passie voor het vak en met meer dan 50 jaar ervaring. Dekeyser is al vijftig jaar een gekende naam binnen de sector van ramen en deuren. Johan Dekeyser leidt samen met zijn schoonzus het bedrijf, en sinds kort ook in ondersteuning van een externe CEO. Samen met Koen Ameye willen de zaakvoerders de nieuwe naam “Dekeyser” klaarstomen voor een volgende halve eeuw. We blikken samen met Koen en Johan vooruit op de toekomst die ze samen willen schrijven.

 

Bouwen aan de toekomst

 

Dekeyser is als bedrijf in volle evolutie. Zowel het gamma als hun diensten zijn verbreed waardoor klanten van een nog bredere allround service kunnen genieten. Hoewel de naam gewijzigd is, is dit een stap richting de toekomst die geen afbreuk doet aan het verleden. Dekeyser heeft jarenlang bewezen dat kwaliteit, service en een snelle dienstverlening essentieel zijn. Deze sterktes uit het verleden worden gekoesterd en daar kan enkel maar op voortgebouwd worden.

 Koen: “We hebben geïnvesteerd in de toekomst en blikken met trots terug op wat we in zo’n korte tijd hebben kunnen verwezenlijken. We hebben echt de ambitie om een referentie te zijn wanneer men denkt aan kwalitatieve ramen, deuren en bouwoplossingen. Natuurlijk willen we voor al onze producten de referentie zijn maar een opsomming van alles wat we doen zou natuurlijk wat veel zijn.”

 

Bouwen met Dekeyser

 

De nieuwe slagzin ‘Bouwen met Dekeyser’ is dan ook sprekend voor de richting waar we in verder willen gaan. Een huis bouwen stopt niet met het gieten van beton en het plaatsen van enkele bakstenen. Als je een warme thuis bouwt is een kwalitatieve afwerking nu eenmaal zeer belangrijk. Dus bouw je het best met Dekeyser. Deze beurs is hét moment om nieuwe klanten te leren kennen en om uit te pakken met alle nieuwigheden die we in ons aanbod hebben.

Johan: “De laatste maanden van het werkjaar staan steeds in het teken van Polyclose dat onze 2-jaarlijkse traditie is. Gezien de beurs het nieuwe jaar aftrapt is dit ideaal om te tonen waar we staan als bedrijf. Dit jaar kunnen we niet enkel met onze producten uitpakken, ook onze stand heeft een heuse opfrisbeurt gehad. We willen gezien worden en aan onze huidige en toekomstige klanten duidelijk maken dat we samen met hen richting de toekomst gaan.”

 

Uitdagingen van de toekomst

 

De uitbreidingsplannen brengen ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Zo kampt Dekeyser, net door hun snelle groei, met personeel tekorten in de productie en administratie. Koen: “We willen extra personeel aantrekken. Door de lage werkloosheid in onze streek is dit een moeilijke taak. Vroeger was het makkelijk om stagiaires, die goesting hadden, aan te nemen. Wanneer ik aanvoel dat een niet-onderwezen student in onze branche zijn stempel wil drukken, dan krijgt deze persoon de kans om zich te bewijzen en er voor te willen gaan.” Net omdat het moeilijk is geschikt personeel te vinden, luidt Koen mee de alarmbel: “Er is nog een brug te slaan tussen het onderwijs en de bedrijfs-wereld.” Aan deze kar wil Dekeyser zelf mee spontaan trekken. “Samen met ons personeel zijn we sterk in technische ondersteuning en kunnen we steeds overtuigen met sterke vakkennis. In samenwerking met onze leveranciers en het onderwijs willen we opleidingen geven over bepaalde toepassingen, zoals bv. het afregelen van ramen. Zo is de plaatser van de materialen zijn producten helemaal meester” Samen met ons personeel zijn we sterk in technische ondersteuning en kunnen we steeds overtuigen met een sterke vakkennis.

Top