Over Dekeyser

De heer Robert Dekeyser startte in 1960 een handel in kunststofproducten. Het ging aanvankelijk om een eenmanszaak waar PE folie, kunststof golfplaten, dakgoten, PVC planchetten… verkocht werden.

Plastic Dekeyser bvba werd opgericht in 1975. Als handelsonderneming legt Plastic Dekeyser bvba zich hoofdzakelijk toe op de toelevering aan constructeurs van ramen en deuren, schrijnwerkers, koeltechniekers… Daarnaast levert de firma een volledig gamma EPDM dakbedekkingsfoliën, daktoebehoren en gevelbekledingen van een professionele kwaliteit voor gevel- en dakwerkers. Tenslotte fabriceren we ook rolluiken, sierluiken, voorzet- en opbouwrolluiken, poorten, zonwering… Van kunststof profielen tot kunststof dakbedekking: Plastic Dekeyser is de complete toeleverancier.

In 2007 werd er geïnvesteerd in een volledige lakinstallatie om zowel eigen materialen alsook te lakken voor derden. Door een eigen lakinstallatie zijn wij zeer flexibel naar kleuren toe en kunnen wij op heel korte termijn de wensen van de klant voldoen

In 2010 is het machinepark vernieuwd en zijn de bedrijfsgebouwen uitgebreid.

In 2017 is de naam verandert naar Dekeyser, is de huisstijl aangepast

Onze fabriek en groothandel in kunststof zorgt voor een wekelijkse levering met eigen transport over gans België, Noord Frankrijk en Zuid Nederland. Al onze klanten genieten dus van een kwaliteitsvolle en snelle service.

Een familliebedrijf met een passie voor het vak en met meer dan 50 jaar ervaring.

Dekeyser is al vijftig jaar een gekende naam binnen de sector van ramen en deuren. Johan Dekeyser leidt samen met zijn schoonzus het bedrijf, en sinds kort ook in ondersteuning van een externe CEO. Dekeyser is als bedrijf gespecialiseerd in maatwerk. Maar waarom vertellen wat we doen als we het u kunnen tonen. Neem dus een kijkje naar wat Dekeyser van begin tot eind voor u kan betekenen.

Dekeyser is “de” nummer 1 in bouwoplossingen.
Gezien we al jarenlang actief zijn in de sector is onze expertise in ramen & deuren, in PVC en alu, uniek.
We beantwoorden dit met maatwerk en een vlotte levering, dit dankzij onze ruime voorraad. Wij bieden een totaalpakket en een snelle service.

Dekeyser is al vijftig jaar een gekende naam binnen de sector van ramen en deuren. Johan Dekeyser leidt samen met zijn schoonzus het bedrijf, en sinds kort ook in ondersteuning van een externe CEO.

Dekeyser wil de komende jaren “de” partner blijven voor alle bouwoplossingen.
Maar stilstaan is achteruitgaan. Daarom gaan we steevast voor vernieuwing, innovatie en groei!

Johan Dekeyser I Zaakvoerder

Johan Dekeyser I Zaakvoerder

johan.dekeyser@dekeyser-bvba.com

Stephan Dewulf I Vertegenwoordiger

Stephan Dewulf I Vertegenwoordiger

Stephan.dewulf@dekeyser-bvba.com

Daphnis Herman I Vertegenwoordiger

Daphnis Herman I Vertegenwoordiger

daphnis.herman@dekeyser-bvba.com

Koen Ameye I CEO

Koen Ameye I CEO

koen.ameye@dekeyser-bvba.com

 

Greet Rabaut I Vertegenwoordiger

Greet Rabaut I Vertegenwoordiger

greet.rabaut@dekeyser-bvba.com